Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pomazánky

 

Šumavská pomazánka

 

INGREDIENCE:

1 jihočeská vepřová konzerva
1 kyseláokurka
1 cibule
1 lžíce hořčice
sůl
pepř
vejce


POSTUP PŘÍPRAVY:

1. Vejce si uvaříme natvrdo, a vše nakrájíme nadrobno na kostičky a smícháme.

2. Dochutíme solí, pepřem a hořčicí podle chuti.

3. Podáváme s chlebem, či jako jednohubku na bagetě.

Sloní žrádlo

 

1/2 kg kabanosu, 2 cibule
Na nálev potřebujeme: 1 lžíci oleje, 1 lžíci octa, 2 lžíce kečupu, 3 lžíce obyčejné hořčice a 2 kostky cukru, malá majonéza


POSTUP PŘÍPRAVY:

Kabanos nastrouháme na hrubém struhadle, cibuli nakrájíme najemno. Suroviny na nálev dáme do kastrůlku a prohřejeme, pak necháme vystydnout a spojíme s kabanosem a cibulí. Přidáme sůl, pepř, pálivou papriku a majolku a smícháme. Mažeme na chlebíčky a ozdobíme.
 
 

 

Portrét



Poslední fotografie


Facebook

Kontakt

Mail list



Archiv

Kalendář
<< červenec / 2022 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 237533
Měsíc: 2145
Den: 36